Hårborttagning med Sockring

Effektiv hårborttagning

Effektiv hårborttagning med den 100% naturliga metoden sockring. En pasta som består av socker, vatten och citron, så ren att den går att äta!

Med avancerad sockringsteknik utförs en effektiv och skonsam metod för hårborttagning. Det är en säker metod för både kvinnor och män med olika hudtyper, även den med känslig hud. Håret extraheras i sin naturliga växtriktning och medför unika fördelar! Risken för avbrutna hårstrån elimineras, du slipper onödig hudirritation och minskar inåtväxta hårstrån. Sockerpastan är 100% naturlig och biologiskt nedbrytningsbar. Jag har valt att arbeta med Tamaras professional body sugaring som innehar ekologisk certifiering från USDA samt Fair Trade märkning.

  • Sockerpastan är 100% naturlig och helt fri från onödiga konserveringsmedel. Den är så ren att den går att äta!
  • Sockerpastan är vattenlöslig och kan därmed inte fästa vid levande hudceller. Ett resultat som för många ger mindre obehag och är skonsamt även för den känsliga huden.
  • Sockerpastan är 100% hygienisk! Bakterier kan omöjligt överleva i den höga koncentrationen av socker vilket medför hygienisk säkerhet. Använd sockerpasta kasseras ALLTID efter varje behandling och det förekommer ALDRIG “double dipping” ner i burkarna. Du som kund kan vara helt säker på att du får en hygienisk behandling.

Ekologisk sockring

Mer om Sockring

Håret kan vara så kort som 3 mm för att få ett fint resultat av sockringen. Du slipper lång väntan mellan behandlingstillfällena. Som rekommendation erhåller du bäst hårborttagningsresultat på en intervall mellan 3-6 veckor mellan dina besök.

För att underhålla ditt resultat och optimera inför kommande behandlingar rekommenderar jag salongens produktsortimentet home care för hemmabruk. En hudvårdande serie som erbjuder 100% naturliga och ekologiska produkter för sanitära hårborttagningsbehandlingar.

Sockringen kom till Sverige

Sockring är en teknik som upptäcktes i det forna Egypten och som idag fått stort fäste runt om i världen. Sveriges sockringshistoria är således relativt ung och är på frammarsch. Sveriges första sockrings salong, SugarMe Esthetics grundades 2011 och har under dessa år nått ut med ett framgångsrikt koncept och budskap om metodens stora fördelar.

Produkterna är utvecklade och optimerade för att ge bästa hårborttagningseffekt.